sunnuntai 1. lokakuuta 2017

Itse tehty heijastin

Tänään vietetään valtakunnallista heijastinpäivää. Ota siis heijastimet käyttöön viimeistään nyt! Meillä heijastimet on ollut jo jonkun aikaa käytössä, aamulenkillä 05.30 on aivan pilkkopimeää, eikä mustat vaatteet ja musta koira näy mihinkään ilman heijastimia.
Itse päätin askarrella tänään vähän lisää heijastimia, niitä kun ei koskaan ole liikaa 😄 Itse tekemällä niistä saa juuri sellaisia kuin haluaa ja myös muokattua sopiviksi omiin tarpeisiin.
Netistä saa kaikenlaista heijastimiin liittyvää ja voit löytää kotoakin yllättäviä apuvälineitä. Itsekin käytin heijastintupsujen kiinnitykseen joulupalloista ylijääneitä kantoja. Niihin saa kivasti rullattua heijastinhapsut rullalle ja liimata ne yhteen kuumaliimalla.
Kokeilin tänään heijastimiin myös aitoja kristalleja, jotka ostin keväällä kirpputorilta. Heijastimista tuli kauniita, kuin korut 😍 Kelpaa kannella niitä nyt paremmissakin piireissä 😄. Täytyypä vielä laittaa mielikuvitus kovemmille kierroksille ja yrittää keksiä muutakin kivaa heijastimista 😄.

Aidot kristallit koristeena 💎💎

Kauniilla tavalla näkyvyyttä pimeään.

Kristallikoristeinen heijastin näyttää kauniilta esimerkiksi laukkuun kiinnitettynä.

Tee heijastimen kiinnityksestä mahdollisimman helppoa, näin heijastimia tulee käytettyäkin helpommin. 

Eka kokeiluni sudenkorennosta.
Tuplatehoa; heijastava heijastimenpidike 😄 Voit laittaa klipsuun roikkumaan heijastimen tai vaikkapa avaimen.
Tuttinauhaklipsulla heijastin on helppo kiinnittää melkein mihin vain rikkomatta kangasta.

Pari vuotta sitten tekemiäni heijastimia.



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Itse tehty kaura-juuresleipä

Yksi päivä mehua tehdessäni mietin, mitähän kaikkea voisin tehdä mehustuksessa jäljelle jäävästä mäskistä. Tuntuisi aivan typerältä heittää ...