tiistai 31. lokakuuta 2017

Joulumarkkinat

Muutama viikko sitten kuulin huhuja, ettei lemppari joulumarkkinoitani olisi ollenkaan tänä vuonna. Onneksi tieto osoittautui vääräksi ja markkinat todellakin pidetään! Olen siis paikanpäällä myymässä askareitani, toivottavasti nähdään siellä!

Eli Eerikinkartanon joulumarkkinat la 9. joulukuuta klo 10-14, osoite on Eerikinkartanontie 150, Veikkola, Kirkkonummi.


Ainakin kimalletonttuja löytyy minun myyntipöydältäni.

Markkinoilla on kaikkea ihanaa myytävänä käsitöistä leivonnaisiin, sekä tapahtuman järjestäjinä toimivan Cafe Pikkirillin ihania herkkuja. Ja ainakin aikaisempina vuosina heillä on ollut aivan ihanaa kuumaa keittoa tarjolla hyvään hintaan. Viime vuonna oli huippuhyvää lohikeittoa ja itsetehtyä leipää kylkiäisiksi, mikäs sen parempaa kylmänä talvipäivänä. Paikalla on myös tietenkin joulupukki tonttuineen. Eli on kyllä todella ihana ja tunnelmallinen paikka :).

Paikanpäällä on aika huonosti parkkipaikkoja, joten kannattaa ehdottomasti tulla non stop-taxilla, joka ajaa Veikkolan liityntäpysäköintialueelta kartanolle ja takaisin eurolla per suunta. Liityntäpysäköintialue sijaitsee siinä Veikkolan keskustan kauppojen vieressä olevilla isoilla parkkipaikoilla. Itsekin löysin sinne hyvin aikoinaan, vaikka ei ollutkaan tuttu paikka. 
Suosittelen todellakin, taxia ei kauaa joudu odotella ja se menee edestakaisin koko markkinoiden ajan.

Tässä vielä linkki tapahtuman facebook-sivuille.


**

Ilmoittauduin myös Saunalahden Mannerheimin Lastensuojeluliiton järjestämään joulutapahtumaan myyjäksi. Se järjestetään la 18.11.2017 klo 10-13 Saunalahden koululla. En ole ollut siellä ennen myymässä, itseasiassa en ole varma, onko kyseistä tapahtumaa ennen järjestettykään. Mutta odotan innolla tätäkin tapahtumaa, se on lähellä ja paikalla on vaikka mitä ohjelmaa järjestettynä. Kuten tanssiesityksiä, paloauto, poliisiauto, ongintaa, kahvila, leikki- ja jumppahetkiä, joulukorttikuvausta ja paljon muuta! Jopa joulupukkikin pääsee paikalle :). Eli kivaa joulupuuhaa on myös sielläkin odotettavissa.

Tässä vielä linkki tämänkin tapahtuman facebook-sivuille.

**
Muille markkinoille en tänä vuonna kerkeä, näiden kahdenkin kanssa riittää jo kiirettä. Mutta pyrin kyllä käymään ainakin asiakkaan roolissa fiilistelemässä ihania jouluaskareita ja ihanaa joulun tunnelmaa!


**

Ehkäpä muutama tekemäni käpykranssikin pääsee myyntilistalle.

Kimallekäpyjä.


Viime vuonna tein hurjat määrät näitä kimaltelevia valopallosarjoja.
Näitä tuskin kerkeän tänä vuonna tekemään.

**

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Itse tehty kaura-juuresleipä

Yksi päivä mehua tehdessäni mietin, mitähän kaikkea voisin tehdä mehustuksessa jäljelle jäävästä mäskistä. Tuntuisi aivan typerältä heittää ...