torstai 15. maaliskuuta 2018

Kevät

Ihana aurinko!☀️😍 Vaikka nyt onkin ollut tosi kylmä, niin tuo jo niin ihanasti lämmittävä kevätaurinko kyllä korvaa sen kylmyyden mennen tullen. Mieli on virkeä ja kaikessa jaksaa paljon paremmin, vaikka itsellä tässä taustalla on ollut reilu pari viikkoa ihmeellisen sitkeä flunssa päällä. Olen ottanut nyt iisimmin ja koittanut levätä, kuitenkin ulkoiltu on paljon ja lasten kanssa puuhailtu.


Itsepuristettu appelsiini/veriappelsiinimehu ☀️😍
Lähiaikoina olen oikein himoinnut itsepuristettua appelsiinimehua, johtuu varmaan flunssasta, kun kroppa huutaa energiaa ja vitamiineja. Appelsiinissa on runsaasti C-vitamiinia ja se sisältää myös kaliumia, joka auttaa väsymykseen ja uupumukseen. Toki kaikista ravinteikkaimmat mehut tehdään mahdollisimman vihreistä aineksista, kuten lehtikaali, pinaatti, selleri ym ym, mutta jostain syystä tällä hetkellä appelsiinimehu on se juttu 😄 
Itselläni on Wilfan mehupuristin, johon olen ollut oikein tyytyväinen. Sillä saa puristettua kaikkea omenasta vehnänoraisiin ja meillä lapsetkin tekevät sillä itse mehua. Mehulingon ja puristimen ero on, että puristin nimenomaan puristaa kasvista maksimaalisen määrän ravinteita ja makuja, kun taas linko linkoaa mehun vauhdilla säiliöön, jolloin tärkeitä vitamiineja ja hivenaineita menee hukkaan. Eli puristin on vähän hitaampi, mutta paljon parempi vaihtoehto ravinteiden kannalta.



Kirkkaanväriset tulppaanit tuo kevään kotiin ☀️
Nyt kun meri on jäässä ja on huippukelit, ollaan oltu paljon jäällä ulkoilemassa koko perheen voimin. Ollaan tehty nuotio rantaan ja paistettu nakkeja, tutkittu kaisloja ja jäätä, nautittu auringonpaisteesta ☀️ Lapsetkin on ihan tohkeissaan, kun vihdoin on lunta ja valoa ulkona.
Nyt kannattaakin ulkoilla mahdollisimman paljon ja ottaa kaikki irti näistä ihanista keleistä! ☀️💛

Upean kirkas taivas ✨

Nuotiolla 💛💛


Rannasta löytyy vaikka mitä tutkittavaa lapsille,
 meren jää on myös ihmeellinen juttu ☺️

Tämän viikonlopun projektina oli vanhan laiturin purku.
Kova homma käsipelillä, siksi taisikin tämä paraneminen ottaa taas takapakkia 😪


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Itse tehty kaura-juuresleipä

Yksi päivä mehua tehdessäni mietin, mitähän kaikkea voisin tehdä mehustuksessa jäljelle jäävästä mäskistä. Tuntuisi aivan typerältä heittää ...